Περίληψη Κειμένου Β’ Λυκείου με θέμα τις επιπτώσεις της τεχνολογίας στην ζωή μας…


Έχοντας σκοπό να προσφέρουμε τη βοήθειά μας στους μαθητές της Β’ Λυκείου αποφασίσαμε να γράφουμε κάποιες εκθέσεις και περιλήψεις για να προσφέρουμε ό,τι μπορούμε.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η τεχνολογία έχει τη δυνατότητα να κινητοποιεί αλλαγές που επηρεάζουν κάθε πτυχή της ζωής μας. Πολλές αλλαγές δέχθηκε ο τομέας των επαγγελμάτων, αφού με την εξέλιξη της τεχνολογίας δρομολογήθηκαν ραγδαίες εξελίξεις και βελτιώσεις όσον αφορά τα επαγγέλματα. Κανένας κλάδος δεν έμεινε ανεπηρέαστος. Βέβαια για όσους δεν γνωρίζουν να χειρίζονται ηλεκτρονικούς υπολογιστές, η αγορά εργασίας τους «κλείνει» την πόρτα και οι ευκαιρίες τους είναι περιορισμένες. Πολλές βέβαια είναι και οι αλλαγές που δρομολογήθηκαν  στην καθημερινή μας ζωή, αφού με την χρήση του διαδικτύου μπορούμε να επικοινωνούμε ευκολότερα και να κάνουμε συναλλαγές πιο γρήγορα. Όμως, η ποιότητα αυτής της επικοινωνίας τίθεται υπό αμφισβήτηση. Η ηλεκτρονική εποχή προχωρά γρήγορα και δεν μας αφήνει περιθώρια χαλάρωσης. Η γνώση των νέων τεχνολογιών είναι μεγάλο πλεονέκτημα στις μέρες μας.

ΠΗΓΗ Φωτογραφίας:https://www.google.gr/search?q=writing&biw=1366&bih=667&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIjY_j5K75xwIVhEoUCh2bzQYj#tbm=isch&q=writing+a+book&imgrc=_

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s