Τα 5 πιο στοιχειωμένα μέρη στον πλανήτη


Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι υπάρχει άλλη μια διάσταση την οποία εμείς δεν μπορούμε να δούμε μόνο και μόνο επειδή ήμαστε ζωντανοί. Το παραφυσικό πάντα προξενούσε περιέργεια στους ανθρώπους. Όλοι έχουμε ακούσει για φαντάσματα, αλλά πόσοι γνωρίζουν στοιχειωμένα μέρη; Σε αυτή τη λίστα περιλαμβάνω τα-κατά τη γνώμη μου- 5 πιο στοιχειωμένα μέρη στον πλανήτη μας.Είστε έτοιμοι;

1.Waverly Hills Sanatorium.

Το σανατόριο αυτό βρίσκεται στο Κεντάκι στις Ηνωμένες Πολιτείες, αυτό το κτήριο λειτουργούσε ως νοσοκομείο στα μέσα του 20ου αιώνα, την εποχή που η φυματίωση ήταν στο έπακρο της. Πιστεύετε ότι περίπου από 63.000 άτομα πέθαναν μέσα στους τοίχους αυτούς, όχι μόνο εξαιτίας της αρρώστιας, αλλά και εξαιτίας πειραμάτων που διεξαγόντουσαν πάνω στους ασθενείς και έλλειψη ιατρικής βοήθειας. Το κτίριο έχει φιλοξενήσει τηλεοπτικό συνεργεία όπως το Ghost Hunters. Λήψεις από τα σόου όπως και αυτοί που έχουν επισκεφτεί την περιουσία, όλοι μαρτυρούν ότι είδαν σκιές ανθρώπινων σωμάτων, άκουσαν κραυγές από κενά δωμάτια και σαν να μην έφτανε αυτό, την συνεχή εμφάνιση ενός μικρού αγοριού γνωστό μόνο ως Τιμ.

2. Monte Cristo Homestead

Αυτό το αγροτικό σπιτάκι βρίσκεται στο Τζουνιί, Νιού Σάουθ Γουέιλς στην Αυστραλία, θεωρείτε το πιο στοιχειωμένο μέρος στη πόλη. Χτίστηκε το 1885 και από τότε πολλά τραγικά γεγονότα έλαβαν χώρα εκεί, συμπεριλαμβανομένων: τον θάνατο ενός μικρού παιδιού που έπεσε από τις σκάλες,μια οικονόμο που έπεσε από το μπαλκόνι και πέθανε και το θάνατο ενός αγοριού που κάηκε ζωντανό στην περιουσία αυτή, φόνοι.Επίσης μια εξαιρετικά άσχημη ιστορία για έναν άνδρα ονομαζόμενο Χάρολντ, που ήταν ο γιος μιας οικονόμου,κλειδώθηκε στο κτήριο αυτό για 40 χρόνια ώσπου τελικά πέθανε. Στο σπίτι πραγματοποιούνται ξεναγήσεις με 12 δολάρια για τους ενήλικες και 6 δολάρια για τα παιδιά.( γιατί αυτό θεωρείτε το τέλειο μέρος να πάτε οικογενειακή εκδρομή)

3.The Castle of Good Hope

Στην Κέιπ Τάουν, Βόρεια Αφρική, αυτό το κάστρο βρίσκετε εκεί από το 17ο αιώνα. Το κτήριο λειτουργούσε αρχικά ως στέγη για τους στρατιώτες, σύντομα έγινε χώρος παραφυσικών παιχνιδιών. Περιπτώσεις ανδρών που  αυτοκτονούσαν πηδώντας από τα τοίχοι του κάστρου, όπως και μια γυναίκα με γκρι φόρεμα που γυρνάει μέσα στο κάστρο κρατώντας το πρόσωπο της και κλαίγοντας υστερικά. Ακόμα και ένας στρατιώτης είχε βρεθεί κρεμασμένος από το σκοινί της καμπάνας, κοιτάζοντας την πόρτα του κάστρου. Σήμερα, μια στις τόσες, η καμπάνα χτυπάει μόνη της.

4.The Ancient Ram Inn

Στην Αγγλία,χτισμένο το 1245, αυτό το μέρος θεωρείτε από πολλούς το πιο στοιχειωμένο μέρος της Αγγλίας, ενώ από άλλους το πιο στοιχειωμένο μέρος στον πλανήτη. Γιατί; Επειδή  στο συγκεκριμένο κτήριο έλαβαν χώρα θυσίες ακόμα και παιδιών και άλλες σατανιστικές τελετές. Αυτοί που έχουν μείνει στο σπίτι δηλώνουν ότι έχουν δει παρουσίες ανθρώπινων σωμάτων στα δωμάτια τους τη νύχτα, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι τους άγγιζαν ή ακόμα και τους έσπρωχνα τέτοιου είδους δυνάμεις. Σαν να μην ήταν αυτά αρκετά ο τωρινός ιδιοκτήτης βρήκε κάτω από τη σκάλα δυο σκελετούς που άνηκαν σε παιδιά. Μια νύχτα εκεί κοστίζει περίπου 20-30 λύρες.

5.The Myrtles Plantation

Στη Λουιζιάνα, αυτό το σπίτι λέγετε ότι φιλοξενεί αρκετά φαντάσματα. Τα τραγικά γεγονότα δεν έλειψαν ούτε από εδώ. Σκλάβοι κρεμάστηκαν από τα δέντρα της περιουσίας, δυο παιδιά πέθαναν, ενώ ένας ιδιοκτήτης πυροβολήθηκε στο κεφάλι . Τα φαντάσματα των παραπάνω κυκλοφορούν στη περιουσία μέχρι και σήμερα. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, το μέρος έχει γίνει bed&breakfast. Πολλοί που κοιμήθηκαν σε αυτό το σπίτι ένιωσαν κατά τη διάρκεια της νύχτας να τους σκουντάν.

Πηγή :matthew santoro

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s